TEAK

TEAK BURMA Yat ve tekne güverte kaplamalarinda, mobilya yapiminda, iç ve dis marangozluk islerinde, kapi ve pencere dogramalarinda, parke, bahçe mobilyasi, lambri, asitlere karsi dayanikli oldugu için kimyasal kaplarda, labaratuvar masalarinda, kontraplak ve dekoratif üst yüzey kaplama levhalari yapiminda, tornacilik ve oymacilikta kullanilir.

TEKNE MASASI

Teknelerin iç tasarimi konusunda uzman personeller tarafindan ahsabin sicak ve ferahlatan rengi ön planda tutularak mese, disbudak, tik, sapelli, maun, sipo, maun cinsi ahsaplar kullanilarak gerçeklestirilmektedir.Donanimda dahil olmak üzere teknenin tamaminda CE mevzuatina uygun olarak gerçeklestirilmektedir.

TEAK PASARELLA

TEKNE VE YAT MOBILYASI Tekne ve yatlarda kullandigimiz mobilya isçiligi ve malzemesi herzaman en kalitesini yapmayi hedeflemektedir.Tecrübeli kadro ve ekipmanlarimiz ile teknolojinin geregi olan tüm mobilya ve ahsap isçiligini siz müsterilerimize sunmayi bir görev kabul ederiz.MEV Denizcilik olarak prensibimiz kaliteli isçilik kaliteli malzeme politikasi ile hizmet vermektedir.

GÜVERTE

TEAK GÜVERTE ESKİMİŞ VE YA HİÇ GÜVERTE İMALATI YAPILMAMIŞ TİK GÜVERTE KISIMLARININ TEKNEDEN KALIBINI ALIYORUZ ATÖLYEDE İMALATI VE DERZ DOLGUSU İLE BİRLİKTE ZIMPARA TEMİZLİĞİ YAPILAN TİKLER ÇİVİSİZ VE VİDASIZ TAMAMEN AĞIRLIK KULLANILARAK TEKNEYİ DELMEDEN MONTAJ YAPIYORUZ

Mekanik Bakım

Uygulamada tüm yatlar iki yılda bir karaya çekilerek kara sörvey kontrolüne hazırlanır. Boya, tutya değişimleri, su altı kesimi tamir ve bakımları bu sürede yapılır. Ardından tekrar denizde deniz sörvey kontrolünden geçirilir ve denize elverişlik belgesi alır. 

Şaft ve pervane bakımı

Elektirik ve elektonik bakımı.

Yakıt, su, pis su tankı imalatı ve kople su yakıt tesisatı.

Krom vardavela krom aksesuar imalatı.

Tekne ile ilgili tüm sorunlarınızda yanınızdayız 

 

SATILIK TEKNELER